Τρόποι αποστολής


Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει γίνει η πλήρης εξόφληση της και η πληρωμή να έχει εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις αντικαταβολών.

Οι παραγγελίες εκτελούνται εντός 5 έως 15 εργάσιμων ημερών και παραδίδονται στην εταιρία μεταφοράς. Εξαιρούνται οι ειδικές παραγγελίες, τα personalised είδη και οι παραγγελίες που βρίσκονται σε αναμονή, για τις οποίες ο χρόνος εκτέλεσης και αποστολής ποικίλει. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ενημερωθείτε από εμάς για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Η αποστολή του δέματός σας γίνεται σε οποιαδήποτε περιοχή, είτε στην Ελλάδα με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier (Γενική Ταχυδρομική), είτε στο εξωτερικό με το ταχυδρομείο. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το χώρο μας. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα της επιλογής σας θα βρίσκονται δεσμευμένα στο όνομά σας και διαθέσιμα κατόπιν συννενόησης με τηνεταιρεία μας.

Τα προϊόντα παραλαμβάνονται τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησής (09:00-17:00) και εξοφλούνται με τον τρόπο που θα επιλέξετε (μετρητά, πιστωτική κάρτα κλπ).

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε πως εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής ‘’Κατάθεση σε λογαριασμό’’, η πληρωμή σας θα πρέπει να εκτελεστεί και να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας εντός 2 εργάσιμων ημερών. Διαφορετικά τα προϊόντα παύουν να είναι δεσμευμένα και η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Χρόνοι Αποστολής

Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν και εμφανίζονται αναλυτικά στη παρακάτω λίστα:
· 1 ημέρα (Ηπειρωτική Ελλάδα) ·
· 2-7 ημέρες (Νησιωτική Ελλάδα-Δυσπρόσιτες περιοχές-Κύπρο)

Χρεώσεις Αποστολής
Ελλάδα
3,50 ευρώ για δέματα βάρους έως 3 kg. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50 ευρώ. Για τις απομακρυσμένες περιοχές η χρέωση γίνεται κατόπιν συννενόησης. Σημείωση: Παραδόσεις παραγγελιών πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 πλην αργιών.
Παραγγελίες εξωτερικού
Οι αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό εκτελούνται με το ταχυδρομείο και οι χρεώσεις που ισχύουν αναγράφονται στον επίσημο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ.
Αντικαταβολή
Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του δέματος. Η επιπλέον χρέωση είναι 2,00 ευρώ.
Παραδόσεις Σαββάτου
Υπάρχει η δυνατότητα να παραδοθεί το δέμα σας Σάββατο με επιπλέον χρέωση 2,50 ευρώ.
Παρακολούθηση παραγγελίας
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του συστήματος ανίχνευσης (tracking system) της εταιρίας μεταφορών, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής της.

Επιστροφές


Σε περίπτωση όπου επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Επίσης θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία, ακέραιο και χωρίς την παραμικρή φθορά. Δεν θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί οποιαδήποτε διακριτικά ταμπελάκια ή αυτοκόλλητα και δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Εφόσον ή επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρίας (αποστολή λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος), η παραλαβή από το χώρο σας γίνεται μετά από συνεννόηση με εμάς και το κόστος της αποστολής, επιβαρύνει την εταιρία.
Σε κάθε άλλη περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο προϊόν, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τρόπο μεταφοράς της επιλογής σας, αναλαμβάνοντας εξ' ολοκλήρου το κόστος και την ευθύνη της μεταφοράς. Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με εμάς.

Να τονίσουμε ότι το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής δεν ισχύει σε περιπτώσεις “ειδικών” παραγγελιών ή personalised προϊόντων . Οι παραγγελίες αυτές δεν επιστρέφονται και δεν αποζημιώνονται.