Τρόποι πληρωμής


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει προς διευκόλυνσή σας διάφορους τρόπους πληρωμής.

Ειδικότερα:

Α. Μετρητά με την παράδοση – αποστολή με courier (αντικαταβολή):
Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας στο χώρο σας με ταυτόχρονη εξόφληση στο εξουσιοδοτημένο από την επιχείρησή μας πρόσωπο. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται για όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Η χρέωση αυτής της υπηρεσίας είναι 2€ / δέμα, επιπλέον του κόστους αποστολής.
Σας ενημερώνουμε, ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 09.02.2011 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους :

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) από 01.01.2014 θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Επιταγή

Β. Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Σας παρέχετε η δυνατότητα να προεξοφλήστε την παραγγελία σας με κατάθεση σε λογαριασμό οποιασδήποτε από τις συνεργαζόμενες με την επιχείρησή μας τράπεζες:
-Alpha Bank: GR5101408100810002002019683
-Eurobank: GR7602607380000030201460031
-Τράπεζα Πειραιώς: GR1301722560005256102019744
-Εθνική Τράπεζα: GR0501104650000046500931657


Ονομα δικαιούχου:ΤΣΙΟΤΣΙΑΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Η κατάθεση πρέπει να γίνει με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό του παραλήπτη της παραγγελίας εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Αν περάσει η παραπάνω προθεσμία και δεν έχει πραγματοποιηθεί κατάθεση, τα προϊόντα παύουν να είναι δεσμευμένα για λογαριασμό σας και η παραγγελία σας ακυρώνεται.
Αφού πραγματοποιήσετε την κατάθεση αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο email babybluecollections@outlook.gr.
Η παραγγελία θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται από εμάς μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση.
Σημείωση: Η χρέωση εμβάσματος από άλλη Τράπεζα επιβαρύνει τον πελάτη και όχι την εταιρία.

Γ. Μετρητά με την παράδοση – παραλαβή από το χώρο μας:
Αν επιλέξετε ως τρόπο πραγματοποίησης της συναλλαγής σας την παραλαβή από το εργαστήριο της επιχείρησής μας τα προϊόντα της επιλογής σας θα βρίσκονται δεσμευμένα στο όνομά σας και διαθέσιμα κατόπιν συννενόησης με την εταιρεία μας. Τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται από εσάς κατά τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησής μας (09:00-17:00) και θα εξοφλούνται στο ταμείο αυτής, με τον τρόπο που θα επιλέξετε (μετρητά, πιστωτική κάρτα κλπ).

Δ. Πληρωμή μέσω PayPal:
Ο ασφαλέστερος τρόπος παγκοσμίως για πληρωμές μέσω διαδικτύου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την συναλλαγή σας μέσω PayPal. Απαραίτητη η ύπαρξη ή δημιουργία λογαριασμού στο PayPal.
Για πληρωμή μέσω PayPal υπάρχει χρέωση επιπλέον 3ευρώ/παραγγελία.

Ε. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με χρήση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας. Το προηγμένο σύστημα πραγματοποίησης συναλλαγών του καταστήματός μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express, Diners. Για την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και όλες οι συναλλαγές καλύπτονται απο το σύστημα 3D Secure ( Verified-by-Visa & MasterCard SecureCode). Μάλιστα, για την περαιτέρω ασφάλεια των συναλλαγών, η επιχείρηση, δεν αποθηκεύει αυτόματα τα καταχωρημένα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας με την οποία γίνεται η αγορά για μελλοντική χρήση, επομένως ο χρήστης/μέλος πρέπει να επανεισάγει τα στοιχεία κάθε φορά που για οποιοδήποτε λόγο δεν ολοκληρωθεί η αγορά ή επιθυμεί σε μεταγενέστερο χρόνο να προχωρήσει σε νέα.